Bier! Magazine op ipad en Android-tablets

Het winternummer van Bier! Magazine ligt weer op de mat. De echter bierliefhebbers hebben het vast en zeker al uit. Naast het belevenismagazine over bier in print is er nu ook een tablet-versie beschikbaar voor de iPad en voor Android-tablets. Een doorbladerbare versie van het gedrukte exemplaar maar dan met veel meer foto’s, informatie en doorlinks.

Zo vind je er links naar previews op YouTube, worden de advertenties doorgelinkt naar de website van de brouwerijen en krijg je bij het klikken op een foto een complete slideshow te zien van alle foto’s die tijdens de reportage zijn gemaakt. Ook is er een koppeling met Google Maps zodat je in de online uitgave precies kan zien waar je moet zijn om bijvoorbeeld de brouwerij te bezoeken waarover gesproken wordt. De online versie is te vinden in de i-Tunes store of app-winkel waarbij je gratis de Tablisto-app kunt downloaden. Via Tablisto is het Bier! Magazine te kopen of online een abonnement af te sluiten. Natuurlijk zal het geprinte exemplaar altijd blijven bestaan.

Veel verhalen
In het winternummer zijn artikelen te vinden over onder andere de Amerikaanse brouwerij Flying Dog (jaaa die van Raging Bitch), een uitgebreid verhaal over de historie van Leffe, een interview met Coen Dekker (Bier Imago Manager van Heineken), de oorsprong van St-Feuillien en de hype rondom bier aan tafel. Natuurlijk is er meer te vinden over kerstbier en wordt de achtergrond verteld van Brouwerij Maallust.

Kortom, veel mooie verhalen voor de bierliefhebber en om te lezen tijdens de kerstdagen. En als je nog op zoek bent naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom. Al eens gedacht aan een abonnement op Bier! Magazine?

Lees ook:Nieuwe website Bier! Magazine
Lees ook:150 verhalen uit Bierland België
Lees ook:Online trends bij bierbrouwers
Lees ook:Personen in de bierwereld in de spotlights
Lees ook:Brabants Bont Magazine in teken van bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.