AB InBev steunt opnieuw Voedselbank

Net als vorig jaar steunt AB InBev ook dit jaar de Voedselbank. Naast de locatie Breda is nu ook in Dommelen een inzamelingsactie gehouden zodat de Voedselbank in Breda en Valkenswaard een steun in de rug krijgt voor de feestdagen. (foto: links medewerkster Voedselbank, midden bestuursvoorzitter Jan Vinke en rechts Annemieke Matthijssen, Public Affairs)

 

Meerdere vestigingen
De inzamelingsactie was vorig jaar een groot succes en de medewerkers van AB InBev wilde het dit jaar daarom nogmaals herhalen. Naast het hoofdkantoor in Breda deden ook de medewerkers in Dommelen, de thuisbasis voor Dommelsch mee aan de inzameling. Alle goederen werden door AB InBev in Dommelen op 18 december en in Breda op 20 december aangeboden aan de Voedselbank. Het ging hierbij voornamelijk om eerste levensbehoeften, maar ook dit jaar konden werknemers het niet laten om iets ‘extra’s’ voor de kerstdagen toe te voegen, zoals kerstspullen, kleurpotloden of bodylotion.

Donatie
Naast het doneren van voedsel heeft AB InBev wederom een bedrag van € 1.000,- geschonken, zowel aan Breda als Valkenswaard, waar de Voedselbank onder andere noodzakelijk onderhoud van kan verrichten.

Lees ook:Brouwerij in actie voor voedselbank
Lees ook:Heineken levert alcoholvrij bier aan Voedselbank
Lees ook:Personeel AB InBev zet zich in voor water
Lees ook:Breda Bier nu ook over vele grenzen
Lees ook:‘Softwareproblemen bij InBev beetje opgeblazen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.