Bavaria laat Carnavalvierders ‘praten’

De bierbrouwers bereiden zich met ludieke acties voor op carnaval. In de overvolle kroegen is het tijdens carnaval vaak lastig om bier te bestellen of met iemand te praten. Bavaria lanceert nu de Praatplaat waarmee je eenvoudig bier kunt bestellen of een boodschap kunt sturen naar iemand aan de andere kant van de kroeg. De Bavaria Praatplaat is een schrijfbord inclusief wisser en heeft bovendien een uitklapbaar dienblad waarmee zes glazen gedragen kunnen worden.

Peer Swinkels, directielid van Bavaria: “De Bavaria Praatplaat is een knipoog naar het veelgebezigde gebruik van de mobiele telefoon in de kroeg. Dit jaar gaan we voor even met een heerlijk ouderwets medium op pad, zodat we op een Carnavaleske manier weer echt in contact komen met elkaar. Namens Bavaria wens ik iedereen alvast een schitterende Carnaval toe”.

In Brabant en Limburg is de Praatplaat vanaf vandaag gratis verkrijgbaar in de supermarkten bij twee sixpacks Bavaria in blik.

Lees ook:FIFA laat Bavaria-Babes oppakken
Lees ook:Wieckse ook in alcoholvrij varianten 0.0%
Lees ook:Te veel bier tijdens carnaval ongezond
Lees ook:Cafés: doe meer met bockbier!
Lees ook:Gratis bier bij Bavaria Bierkoerier?

Eén reactie op “Bavaria laat Carnavalvierders ‘praten’

  1. Ton van Oorschot

    Prima idee. Ze zijn goed bezig bij Bavaria met de marketing. Alleen jammer dat je er eerst Bavaria bier (en nog wel in blik, bwahhh) moet kopen om in het bezit te komen van dit item.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.