Tournée Générale start op 7 februari 2013

Op donderdag 7 februari 2013 start het derde seizoen van het populaire bierprogramma Tournée Générale op de Belgische zender Eén. Jean Blaute en Ray Cokes trekken er tien weken op uit waarbij ze dit keer op zoek gaan naar de laatste trends en tradities van de Belgische biercultuur. De zoektocht gaat van Nederland door België naar Noord-Frankrijk. (foto: TV visie.be)

Alle kennis stoppen ze in een nieuw bier: de ’Tournée Générale Premium Tripel’. Ik ben erg benieuwd naar het verschil tussen een Tripel en een Premium Tripel. In het complete derde seizoen is de rode draad de trappisten brouwerijen. Ze starten bij La Trappe in Nederland.

Jean en Ray trachten het geheim van de brouwende trappisten te ontmaskeren en gaan op zoek naar de roots van het Belgische bier. De eerste uitzending is op donderdag 7 februari om 21.05 uur op België Eén.

Bron: TV Visie

Lees ook:Tournée Générale Tripel Hop
Lees ook:Opnames Tournée Générale in volle gang
Lees ook:Geen betalende brouwerijen in Tournée Générale
Lees ook:Tournée Générale gemist?
Lees ook:Op 16 maart 2011 in Tournée Générale…

Eén reactie op “Tournée Générale start op 7 februari 2013

  1. Kristof Dezwart

    De VIERDE editie van de Brouwland Biercompetitie is officieel geopend!

    Brouwland schuimt dit jaar niet enkel België, maar ook Nederland af op zoek naar de strafste brouwers! Naast het Beste Hobbybier, gaan we ook op zoek naar het Beste Studentenbier der Lage Landen.

    http://www.mijnbier.be

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.