ABT-Bier van de Maand: Broeder Jacob Double Espresso

Vanaf vandaag serveren de cafés die zijn aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen weer een nieuw bier van de maand. Dit keer een Broeder Jacob Double Espresso. Koffie gezet op Turkse wijze en toegevoegd tijdens het brouwproces. Een bier dat mij ook doet denken aan Brouwerij Klein Duimpje.

 

Volgens de brouwerij is het bier vol aromatisch, zacht bitter en heeft het een mooie nuance van verse koffie. Het nieuwe ABT-bier bevat 7,7 procent alcohol en is gebrouwen door de Belgische brouwerij Broeder Jacob.

Lees ook:België heeft ‘zijn eerste’ koffiebier
Lees ook:Brouwerij Klein Duimpje lanceert ‘extreem’ bier
Lees ook:Zijn bierdrinkers ook koffiedrinkers?
Lees ook:Nieuw Delfts bier voor jubileum
Lees ook:Brouwerij Klein Duimpje lanceert rauchbier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.