Brouwerij Bockor zoekt acteurbrouwer

De Belgische brouwerij Bockor zoekt een acteur die het verhaal van OMER Traditional Blond en de geschiedenis van de brouwerij kan vertellen. De nieuwe aanwinst zal verkleed gaan als authentieke brouwer en op de paardenkar uit begin jaren 1900 het land doortrekken. Dus wie van bier houdt en graag acteert, dit is de baan van je leven .

 

Tijdens de Tournée stopt de kar met authentieke acteurbrouwer bij een vijftal horecazaken waar een gratis degustatie OMER plaatsvindt. Uiteraard wordt dan ook het verhaal uit de doeken gedaan. Het enige wat ik mij afvraag is of met de recent veranderende wetgeving in België nog wel gratis geproefd mag worden. Daar weet de acteur vast ook een oplossing voor . Sollicitaties en meer informatie is te vinden op www.bockor.be

Lees ook:Brouwerij Bockor groeit!
Lees ook:Brouwerij Bockor in een nieuw jasje
Lees ook:Brouwerij Bockor lanceert ‘nieuw’ Oud Bruin bier
Lees ook:Foutje Omer-bier bedankt!
Lees ook:Marketing van bier moet veel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.