Winnaars Gouden Glazen

Bockor, Dubuisson, De Landtsheer en Het Anker waren op 16 maart 2013 de grote winnaars op het Uitreikingsgala van de Gouden Glazen in Zwevegem. Deze trofeeën werden aan de brouwerijen uitgereikt omdat hun bieren zijn verkozen tot de beste van het Internationaal Streekbierenfestival van 2012.

De Gouden Glazen worden jaarlijks toegekend door een publieksjury in vier categorieën. De bezoekers van het Internationaal Streekbierenfestival, dat elk jaar plaatsvindt op 14 en 15 augustus in Zwevegem, kiezen de beste Doordrinker en Zoethouder, en het beste Voorzichtige Degustatiebier en Geprononceerde Degustatiebier.

Prijzen
Het Gouden Glas voor de beste Zoethouder ging naar Boscoli van brouwerij Het Anker. De beste Doordrinker was Cuvee des trolls van Brasserie Dubuisson. Brouwerij Bockor kreeg de trofee voor het beste Voorzichtige Degustatiebier voor hun Omer. Brouwerij De Landtsheer, ten slotte, nam het Gouden Glas voor het beste Geprononceerde Degustatiebier mee naar huis dankzij hun Malheur 10. Behalve een mooie trofee kregen de winnaars ook een felbegeerde pluche beer mee naar huis, het symbool van de wedstrijd Beregoed Bier, die de basis vormt van de Gouden Glazen.

Lees ook:Het is weer tijd voor Cuvée van de Keizer!
Lees ook:14-8 en 15-8: Internationaal Streekbierenfestival Zwevegem
Lees ook:14-08/15-08 Internationaal Streekbierenfestival
Lees ook:14-8 t/m 15-8-’13: Internationaal Streekbierenfestival Zwevegem
Lees ook:Brouwerij Het Anker zet ook dit jaar de deuren weer open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.