Lente kom maar door!

In Limburg vinden ze het, net als ik en waarschijnlijk heel Nederland, tijd voor de lente. Om dit een handje te helpen zou het misschien kunnen werken om gewoon een lentebock te introduceren. Bierbrouwerij Brand trakteerde de bouwvakkers van het Maankwartier daarom op het eerste Brand Lentebock.

Brasserie De Passie had de eer om de bokkenwagen met daarop het eerste fustje Brand Lentebock te ontvangen. De reden hiervoor is dat dit jaar voor het honderdste jaar Brand bier geschonken wordt in het pand waar De Passie gevestigd is. Voor Roger Gösgens en zijn partner Carla Casu is het een mooie aanleiding om behalve zijn genodigden, ook de bouwers van het Maankwartier aan het einde van hun werkdag op het eerste Lentebockje van 2013 te trakteren.

Bouwvakkers in het zonnetje
Roger: ‘Als ondernemer vind je het nooit fijn als er pal naast je zaak een groot bouwproject gaande is. Het veroorzaakt hoe dan ook overlast. Toch heb ik een goede relatie met de bouwers. Ik heb er bewondering voor hoe de bouwvakkers hier door weer en wind hun werk doen. Het leek me een sympathiek idee om hen bij dit feestje te betrekken en samen met het eerste glas Brand Lentebock op het voorjaar te proosten.’

En nu maar hopen dat we snel echt voorjaar gaan krijgen!!

 

Lees ook:Brand Lentebock: bijzonder voorjaarsbier
Lees ook:Bieractie top drie week 17
Lees ook:Muifelbrouwerij lanceert Muifel Lentebock
Lees ook:Bieractie top drie week 12
Lees ook:Weekend lentebieractie top drie week 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.