Grolsch terug op geboortegrond in Groenlo

Met de nieuwe bedrijfslocatie van De Klok Dranken in Groenlo is Grolsch terug op de geboortegrond. De groothandel van bierbrouwer Grolsch is door Burgemeester Heijman van de gemeente Oost Gelre in het bijzijn van medewerkers en het management van Koninklijke Grolsch geopend. Foto V.l.n.r.: Burgemeester Henk Heijman van de gemeente Oost Gelre, samen met Milco Albas, Algemeen Directeur De Klok Dranken, en Tom Verhaegen, Algemeen Directeur Koninklijke Grolsch.

In het nieuwe pand op het regionale bedrijventerrein Laarberg zijn de activiteiten van de voormalige Grolsch drankenhandel in Enschede, de voormalige drankenhandel in Babberich en de afdeling Horeca Services (allen werkzaam onder de organisatie ‘De Klok Dranken’) samengevoegd.

Historie
De oorsprong van de brouwerij gaat namelijk terug tot het jaar 1615 in het Gelderse stadje Grolle, het huidige Groenlo. In 2004 heeft Grolsch de huidige brouwerij in Enschede in bedrijf genomen, als vervanging van de oude brouwerijen in Enschede en Groenlo. Met de komst van het nieuwe pand van De Klok Dranken in Groenlo is een nieuwe link gelegd. Vanuit deze locatie, bestaande uit een kantoorruimte (700 m2) en de aangrenzende hal (5500 m2), worden klanten in Oost-Nederland bevoorraad. In totaal werken ongeveer 100 medewerkers vanuit de nieuwe locatie op bedrijventerrein Laarberg.

Lees ook:Grolsch gaat terug naar de oorsprong in Groenlo
Lees ook:Grolsch lanceert nieuwe wervingssite voor personeel
Lees ook:Belgische beurshandelsplaats wordt bierpaleis
Lees ook:Grolsch pakt drinkend personeel hard aan
Lees ook:De Klok Bier in krat exclusief bij C1000

Eén reactie op “Grolsch terug op geboortegrond in Groenlo

  1. J0hn

    Goed nieuws!
    Jammer dat ik een reclame over de foto heen heb van een of ander expediabedrijf.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.