‘Willem-Alexander’ geeft eerste rondje Royaal

Gisteren gaf de aanstaande Koning ‘Willem-Alexander’ een rondje van zijn speciaal voor hem gebrouwen bier Royaal in het Brouwcafé in Scheveningen. En hij vond het heerlijk. “Een zoete aanzet met een krachtige afdronk”, aldus de Z.K.H. de Prins van Oranje. Het bier met ingrediënten speciaal naar de roots van Willem-Alexander wordt op 40 plaatsen door heel Nederland verkocht, op 32 plaatsen van de tap en bij 8 winkels op fles.

Er is een ware run ontstaan op de flessen Royaal. Ze zijn bijna overal gereserveerd en zover ik begreep rijden mensen letterlijk uren voor een fles. Ook blijkt dat we ineens te weinig flessen hebben en er niets meer over is voor de brouwers zelf . We gaan dus 200 liter bij brouwen!

Voor wie er niet bij was….

 

 

 

Lees ook:Alcoholslot gaat er eindelijk komen
Lees ook:Pompoenbolletjes, ham en amandel met Royaal Bier
Lees ook:Aspergebier een goed idee!
Lees ook:21-04-’13: Toer de Geuze
Lees ook:Wereldintroductie Bavaria-uitstraling bijna afgerond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.