Op weg naar de World Brewery School Chicago

Vanaf morgen staat bij mij de komende weken in het teken van de World Brewery School in Chicago. Naast Zythologie in België waarvan ik inmiddels mijn eindwerk heb ingeleverd en eind mei/begin juni de verdediging heb, ga ik ruim twee weken fulltime studeren in Chicago. De stof gaat technisch gezien lekker diep in op het brouwproces en natuurlijk ontbreken alle internationale bierontwikkelingen in deze studie niet. Ik kijk er erg naar uit! En vooral ook om jullie dagelijks op de hoogte te houden van mijn opgedane bierkennis… Want hoeveel je ook weet van bier, iedere dag blijf je leren… Je hele leven lang.

Ik doe mijn uiterste best om de mooiste bierbelevingen op mijn blog te publiceren, naast het gangbare nieuws natuurlijk . Voor velen staat komend weekend een prachtig bierweekend op het programma: Zythos Bierfestival in Leuven. Het is zeer jammer dat ik dit moet missen! Ik wens iedereen veel bierplezier toe… en natuurlijk ben ik weer erg benieuwd naar de belangrijkste ontdekkingen in Leuven!!

Lees ook:Terug van weg en up and running
Lees ook:Start bieroloog opleiding
Lees ook:Terug van weggeweest…
Lees ook:Zythos Bierfestival Leuven voor de deur
Lees ook:Nederlandse brouwerijen: ‘spread out the news’

2 reacties op “Op weg naar de World Brewery School Chicago

 1. Joyce

  Dus geen ontmoeting met de ambassadeur van Leuven dit weekend? :s Enjoy, en ik kijk uit naar de verhalen vanuit Chicago!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Nee… iets wat ik natuurlijk vreselijk jammer vind. Het is me nog niet gelukt me in tweeën te splitsen ;-)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.