Zythos Bierfestival Leuven voor de deur

Normaal gesproken zou mijn reis vandaag naar de stad Leuven gaan, naar het Mekka van iedere bierliefhebber Zythos Bierfestival. Zeker omdat ik daar nu de Nederlandse ambassadeur van ben. Echter momenteel vlieg ik naar de Amerikaanse stad Chicago om daar op de World Brewery School twee weken keihard te blokken. Het is niet anders. Beiden geweldig leuk natuurlijk… dus ik ga alle ontwikkelingen van Zythos zeker op afstand volgen. Morgen, zaterdag 27 april gaan de deuren open om 12.00 uur!

Iedere bierliefhebber kan genieten van honderden verschillende bieren van tientallen brouwerijen. Leuk detail is dat De Vliegende Paard Brouwers uit Oedelem, er van de week achter kwam dat zij op de Amerikaanse site Ratebeer begin januari uitgeroepen is tot beste nieuwe bierbrouwer van België. De brouwer van onder andere Préaris laat zijn bieren overigens brouwen bij de Proefbrouwerij in Lochristi. Op het Leuvense bierfestival introduceren zij hun nieuwste aanwinst, de Préaris IPA.

Om precies 24.00 uur gaan de deuren op zaterdagavond dicht en ook zondag de 28ste kan van bier genoten worden tussen 11.00 en 21.00 uur. Iedereen lekker genieten en hou mij vooral op de hoogte van de mooiste verrassingen dit jaar!

Voor meer informatie over Zythos, kijk op http://www.zbf.be/

Lees ook:Biermaand rondom Zythos Bierfestival
Lees ook:17-08-’13: Gents bierfestival
Lees ook:Christoffelbier heeft nieuwe website
Lees ook:28-4 en 29-4-’12: Zythos Bierfestival Leuven
Lees ook:Duvel Tripel Hop wint Belgische bierconsumentenprijs

Eén reactie op “Zythos Bierfestival Leuven voor de deur

  1. JOHN

    Hé Fiona, doe het goed in Amerika ! Zythos was dit jaar weer SUPER !!!
    Ik zie je wel op het bierfestival in Antwerpen.
    John

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.