Speciaalbierbrouwerij Oijen lanceert nieuwe bierlijn

OijenDe Oijense speciaalbierbrouwerij zet na de succesvolle Dorpenbiertjes en ter gelegenheid van haar 25-jarig bestaan een volgende stap. Zij introduceert een nieuwe Oijense bierlijn die bestaat uit een Oijens donker, amber, blond, Kaboem en een gelegenheidsbier. Op dit moment is dat de Oijens IPA.

 

Streek
Piet Kees Roeland, eigenaar van Speciaalbierbrouwerij Oijen: “Met de komst van onze zonen in het bedrijf vernieuwen we en kijken we naar verdere innovatiemogelijkheden voor de toekomst. Daar past een nieuwe bierlijn met dito uitstraling zeer goed bij. Met ingrediënten uit de streek en nieuwe vormgeving willen we de beleving van de regio meer uitdragen. Onze locatie, de ambachtelijke brouwerij met eetcafé is zo uniek, dat willen we graag laten zien, laten proeven en laten beleven. Wij hopen dat we in onze bieren en de vormgeving duidelijk iets terug kunnen laten komen van deze beleving.”

Een duurzame toekomst
Duurzaam en verantwoord ondernemen is een belangrijk speerpunt van Speciaalbierbrouwerij Oijen. Zoon Fokke: “We zien het als onze verantwoordelijkheid om te participeren bij het realiseren van een duurzame leefomgeving. Zo ook proberen wij, daar waar het binnen onze mogelijkheden ligt, de impact van ons ondernemen op het milieu en de omgeving zoveel mogelijk te beperken. De recente bouw van een dak met zonnepanelen is daar een zichtbaar bewijs van.”

Oijense bierlijn
Alle bieren zijn bovengistende volmout bieren zonder kleur- geur- en smaakstoffen met ingrediënten uit de streek. Het bier wordt nog altijd op ouderwetse, ambachtelijke wijze gebrouwen. Het heeft een volle, warme smaak en bevat een alcoholgehalte van 6, 8 en 10 %. De brouwerij maakt gebruik van natuurlijke producten en enkel natuurlijke toevoegingen.

Lees ook:Bierbrouwerij Oijen kan uitbreiden
Lees ook:vandeStreek bier lanceert nieuwe Hop bierreeks
Lees ook:Prominent Oijen bier van de maand bij ABT
Lees ook:Nieuwe brouwerij in Veenhuizen op komst
Lees ook:Volkel krijgt dorpsbier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.