Brouwerij PALM organiseert hopfeesten

Sinds vorig jaar heeft Brouwerij Palm haar eigen hopvelden en brouwt zij van de hopoogst speciale PALM bieren. Dit jaar organiseert zij voor het eerst op zondag 1 september 2013 de PALM hopfeesten. Dit lijkt uiteraard heel veel op de al jarenlang zeer succesvolle Gulpener Hopfeesten. Ook bij de Belgische brouwerij wordt er samen met de consument hop geplukt en is er verder aandacht voor het samen brouwen en proeven, wat beiden onderdeel is van het thema.

Naast het hop plukken staat er aanvullend een hoppewandeling op het programma in samenwerking met vzw Leireken. De PALM Hop Select Classic geeft aan fietsliefhebbers de kans om een speciaal professioneel uitgezette route te fietsen. Dit is in samenwerking gegaan met wielrennersteam De Sprinters en de Vlaamse afdeling van de Belgische Wielrijdersbond. Binnenkort volgt meer en uitgebreide informatie over het programma op 1 september aanstaande.

Lees ook:Eerste hopoogst Brouwerij PALM
Lees ook:Palm Sauvin introductie in Nederlandse horeca
Lees ook:Gulpener maakt nieuw bier met verse hop
Lees ook:De driejaarlijkse Poperinge bier- en hopfeesten
Lees ook:02 t/m 04-09-11: Weekend van het Bier in Brussel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.