Nieuwe editie boek ‘originele cafés in Vlaanderen’

Er is weer een nieuwe editie 2013-2014 verschenen van het boek ‘Originele cafés in Vlaanderen’. Dit is een cafégids die iedere twee jaar verschijnt en wordt samengesteld door Bob Hendrickx en Martin Cuelenaere. De gids is erg handig bij een kroegentocht aangezien er naast een beschrijving met foto van het café ook nuttige tips zijn vermeld. Aan iedere uitgave zit ook een wedstrijdelement vast voor de biergenieter.  

Een bezoek aan een café die vermeld staat in de gids levert een stempel op. Iedereen die binnen twee jaar alle cafés heeft bezocht krijgt van Brouwerij Huyghe zijn of haar gewicht in bier. Voor de editie 2011-2012 wisten 13 personen alle 375 in het boekje opgenomen cafés te bezoeken. Verder krijg je ook heel wat consumpties gratis. De gids koop je voor €19,95 bij een deelnemende horecazaak. Vervolgens krijg je in de meeste gevallen een tweede consumptie gratis bij alle cafés. Een rondgang langs alle cafés levert je 1.020 euro aan gratis consumpties op.

Voor meer informatie over de nieuwe editie kijk op de website http://originelecafes.wordpress.com/ of op de Facebookpagina

Lees ook:Bekende cafégids van Bob Hendrickx weer uit!
Lees ook:Nieuwe toeristische Belgische biergids
Lees ook:01-05-’13: Fietstocht Duvel on Tour
Lees ook:Eerste Nederlandse brouwerijengids uit
Lees ook:Forse groei Belgische brouwerijen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.