Alken-Maes investeert 8 miljoen in speciaalbier

De Belgische bierbrouwer Alken-Maes, dat onderdeel is van Heineken, gaat 8 miljoen euro investeren in de vestigingen van Alken en Opwijk. Door de groeiende vraag naar speciaalbieren zal de capaciteit worden uitgebreid maar wordt tegelijkertijd ook gewerkt aan het verhogen van de efficiency.

In Alken en Opwijk worden de biermerken Cristal Alken, Mort Subite, Grimbergen en Affligem gebrouwen. In Alken komen nieuwe etiketteringsmachines, vindt er uitbreiding van de warme kamers plaats en zal extra magazijnruimte beschikbaar komen. In Opwijk gaat het geld vooral naar extra maatregelen ter verbetering van de veiligheid, het milieu en de efficiëntie.

Lees ook:Verhuizing Affligem bottelarij 27 september 2012
Lees ook:Extra brouwcapaciteit voor Affligem bij Alken-Maes
Lees ook:Sluiting bottelarij en magazijn Affligem Brouwerij
Lees ook:Heineken op koers
Lees ook:Grimbergen ehh.. oh ja Grolsch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.