Brouwerij De Prael gaat niet verhuizen

Vandaag was te lezen op dichtbij.nl dat Brouwerij De Prael in Amsterdam wil verhuizen om meer bier te kunnen brouwen. Om alle bierliefhebbers even gerust te stellen. Dit klopt niet! Om aan de stijgende vraag te voldoen heeft de Amsterdamse brouwerij wat extra brouwcapaciteit nodig. “We kijken naar de mogelijkheden om deze aanvullende behoefte van ons bier bij een andere brouwerij onder te brengen”, aldus Fer Kok, een van de twee eigenaren.

Momenteel wordt er zo’n 120.000 liter gebrouwen en in de toekomst wil men verder groeien naar 200.000 liter. “Natuurlijk blijven wij gewoon zitten op onze prachtige brouwlocatie met dito proeflokaal op de Oudezijds Voorburgwal.”

Lees ook:Brouwerij de Prael opent nieuwe proeflokaal
Lees ook:Opening Breugems Brouwerij in zicht!
Lees ook:Uitbreiding Berghoeve Brouwerij in Den Ham
Lees ook:Brouwerij Boon opent nieuwe lambiekbrouwerij
Lees ook:Brouwerij de Witte Leeuw gaat voor groei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.