Goose Island lanceert komkommer dry-hopped pilsner

De nieuwste aanwinst van brouwerij Goose Island uit Chicago is een Tsjechische stijl pilsener dat een dry hopping heeft ondergaan met komkommers. Ja, echt goed gelezen, komkommers! Dry hopping betekent dat na het koken van het bier nog een extra hopbehandeling plaatsvindt om bijvoorbeeld extra aroma aan het bier mee te geven. Dit keer zal het komkommer aroma zijn…. Bekijk hieronder de video rondom de introductie.

Het Tsjechische pils gedry-hopped met komkommer is het tweede bier in de serie Fulton & Wood. De eerste met de naam Golden Goddes was een Kölsch dat in februari dit jaar werd gelanceerd en alleen in Chicago verkrijgbaar is.

Lees ook:In komkommertijd een komkommerbier!
Lees ook:Brouwerij Klein Duimpje lanceert Black Rye IPA
Lees ook:Google lanceert bier
Lees ook:Dry hopping de nieuwe hype?
Lees ook:AB InBev mag merknaam Bud toch registreren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.