9-6-’13:Twents Speciaalbierfestival

Twents speciaalbierfestivalOp zondag 9 juni 2013 vindt voor het tweede opeenvolgende jaar het Twents Speciaalbier Festival plaats. Bij de Twentse Bierbrouwerij op het terrein van de Creatieve Fabriek aan de Tuindopstraat 61 in Hengelo kan van 12.00 tot 18.00 uur bier geproefd worden van met name bierbrouwers uit het oosten van het land.

De bierliefhebbers kunnen een keuze maken uit ongeveer 30 verschillende bieren van bijvoorbeeld brouwerijen als De Witte Leeuw, Sallandse Bierbrouwerij en natuurlijk ook de Twentse zelf. Voor een overzicht van alle aanwezige bierbrouwers en te proeven bieren klik hier. Volgens mij wordt het perfect bierfestival weer. Niet te warm en niet te koud!

 

 

Lees ook:10-06-’12: Twents Speciaalbier Festival
Lees ook:24-06-’12: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:8-9-’13: Bierfestival Biereloth Boxtel
Lees ook:Vergeet niet…..het Bierfestival Groningen
Lees ook:Biertip vandaag: Nijmeegse bierfeesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.