07-07-’13: Biermatinee Oisterwijk

De 27e editie van de biermatinee in Oisterwijk komt er weer aan en zal plaatsvinden op zondag 7 juli 2013. In het centrum op de Lind Noord kunnen bierliefhebbers van 12.00 tot 18.00 uur bier proeven van circa 20 brouwerijen. Het bierfestival is voor iedereen gratis toegankelijk. Nederlandse en buitenlandse brouwerijen presenteren gezamenlijk meer dan 50 verschillende bieren.

Er is vertier voor de hele familie waaronder kinderattracties en natuurlijk ontbreekt de muziek ook dit jaar niet. De Hooikist zorgt voor speenvarken aan het spit, forel uit de rook-ton en andere kleine hapjes. Na het succes van vorig jaar zal het jubileumbier Oisterwijk 800, gebrouwen door Reuzenbieren, ook dit jaar weer verkrijgbaar zijn. Voor een overzicht van de aanwezige brouwerijen klik hier!

Als het goed is gaat het mij ook dit jaar weer lukken om een bezoek te brengen aan de Biermatinee. Tot zondag 7 juli!

 

Lees ook:03-07-2011: 25ste Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:01-07-’12: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:04-07-2010: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:Twee speciaalbieren voor jubileumjaar Oisterwijk
Lees ook:16-12-2010: Biertapas in Proeflokaal ‘t Gelagh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.