30-06-’13: Tilburgs Bierfestival

Op zondag 30 juni 2013 vindt het jaarlijkse Tilburgse Bierfestival weer plaats op de Heuvel in Tilburg. Dit bierproeffestijn wordt georganiseerd door drankenspeciaalzaak T Drinks. Vorig jaar namen ruim 20 bierbrouwers uit binnen- en buitenland deel aan het bierfestival. Je kunt tussen 13.30 en 18.30 uur bier proeven.

Dit bestaat de line up onder andere uit: Brouwerij Klein Duimpje, De Natte Gijt, Vandestreek Bier, De Witte Leeuw, Liefde, Ramses, Reuzenbieren, Rooie Dop, Rebels Bieren, St Juttemis, St. Servattumus, Hobbybrouwerij Het Nest, Den Hopper en Museumbrouwerij De Roos.

De toegang tot het festival is gratis. Voor meer informatie en bereikbaarheid kijk op www.tilburgsbierfestival.nl/

Lees ook:24-06-’12: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:26-06-’11: Tilburgs Bierfestival
Lees ook:15-12-’12: Winterbierfestival Haarlem
Lees ook:Bierige zomerse zondag…..
Lees ook:27-06-’10: Tilburgs bierfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.