Duvel introduceert onbreekbaar Duvel-glas

Speciaal voor festivals en andere gelegenheden waar geen glas is toegestaan heeft brouwerij Duvel Moortgat een onbreekbaar Duvel-glas laten ontwikkelen. De vorm, helderheid en het inschenkritueel in het van kunststof gefabriceerde glas wijkt niet af van een normaal Duvel Glas. Een goede zet naar mijn idee. Duvel in een plastic bekertje geeft helemaal geen bierbeleving. 

Nadeel
Enige nadeel volgens Kris Baert, Duvel Moortgat, is dat het bier sneller opwarmt zo vertelt hij in de krant Het Laatste Nieuws. Het glas wordt aanstaande maandag 15 juli 2013 voor het eerst in gebruik genomen tijdens Gent Jazz. Als de herbruikbare en onbreekbare glazen de tests doorstaan, zullen ze ook bij andere evenementen worden ingevoerd.

Bronnen: De Standaard en Laatste Nieuws

Lees ook:Familie haalt Duvel Moortgat mogelijk van de beurs
Lees ook:Duvel Moortgat treedt toe tot Belgian Family Brewers
Lees ook:Mooi voorjaar goed voor Duvel verkoop
Lees ook:Winst Duvel zet niet verder door
Lees ook:De Koninck verkocht aan Duvel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.