14-8 t/m 15-8-’13: Internationaal Streekbierenfestival Zwevegem

Op 14 en 15 augustus 2013 aanstaande vindt weer een hoogtepunt plaats voor iedere bierliefhebber op het Internationaal Streekbierenfestival in Zwevegem. Maar liefst 38 kleine en grote brouwerijen uit binnen- en buitenland presenteren gezamenlijk meer dan 160 verschillende bieren. Een aantal jaren geleden ben ik hier zelf natuurlijk ook eens geweest. Het is één groot feest met naast de vele bierontdekkingen ook live optredens, een groot terras, eten en een mooie sfeer!

Het bierfestival vindt plaats op het Zwevegemse Th. Toyeplein bij de Sint-Amanduskerk. Bekijk hier de brouwerijen die aanwezig zijn inclusief de te proeven bieren. Voor een impressie van het bierfestival, bekijk hier mijn videoverslag.

 

Lees ook:14-08/15-08 Internationaal Streekbierenfestival
Lees ook:Uitbreiding Hertog Jan Vriendenkring cafés
Lees ook:28-08-’11: Bierfestival Bier Anders met kleine brouwerijen!
Lees ook:03-07-2011: 25ste Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:01-09-’13: Internationaal Speciaalbier Festival Apeldoorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.