Video beer en food pairing

Op mijn blog probeer ik diverse interessante video’s weer te geven die op het gebied van bier-spijs leuke tips geven en niet te lang duren . The Culinary Institute of America, ja het bestaat echt! geeft op YouTube in een video enkele interessante tips. 

Een handige tip is die voor de BBQ! Er zijn ook in Nederlands diverse ’rookbieren’ op de markt, mooi voorbeeld is de Hillegoms Rauch Lager waarvan ik hierna een recensie geef. Dit bier is een prachtig voorbeeld om te combineren met gerechten van de BBQ of grill.

Eet smakelijk!

Lees ook:Brouwerij Klein Duimpje lanceert rauchbier
Lees ook:Bier proeven: Hillegoms Rauch Lager
Lees ook:Bier proeven: Weizen Rauch
Lees ook:Bier-spijscombinaties voor witbier
Lees ook:Bier en gastronomie week op bier.blog.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.