Speciale DVD Beerhunter The Movie te koop

De film over Beerhunter Michael Jackson is inmiddels afgerond en wordt momenteel op verschillende plaatsen vertoond. In 2012 werd door bierliefhebbers van over de hele wereld geld ingezameld om de productie mogelijk te maken. Velen hebben zich ingezet om het beeldmateriaal te verzamelen en de financiering rond te krijgen. Eerder schreef ik al over de komst van ‘The Movie’ op mijn blog. De speciale DVD met veel materiaal dat nooit eerder is vertoond is momenteel te bestellen via de website www.beerhuntermovie.com. Ook kunnen cafés de film bestellen om te tonen, dit is overigens niet de speciale DVD met onbewerkt materiaal dat door de consument aangekocht kan worden.

De bestelbare versie voor bierliefhebbers bevat zo’n twee uur aan onbewerkt bonusmateriaal met beelden van onder andere een bezoek van Michael Jackson aan de Fullers Brewery in Londen en Dogfish Head en een tasting in Chicago met Ray Daniels. Naast bier bestond bij Michael Jackson ook veel kennis en passie voor whisky. Dit is ook in de film terug te vinden.

Meer info, kijk op www.beerhuntermovie.com/Special_DVD.htm#cid=213750

Lees ook:Beer Hunter: The Movie
Lees ook:Michael Jackson en bier
Lees ook:Hoe zit het nu met trappisten bieren?
Lees ook:Michel Moortgat krijgt Michael Jackson Award
Lees ook:140 verschillende bierstijlen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.