Mannen en vrouwen over bier

Weer een mooi voorbeeld in onderstaande video over de vooroordelen dat vrouwen geen bier drinken of er niets vanaf weten. Nu maak ik ook het nodige mee in een biercafé met heren met wie ik in gesprek raak. En zonder gekheid, mijn versie van de gemaakte korte video (van een minuut) daaronder is een voorbeeld van een gesprek dat ik heel regelmatig heb! Enjoy!

Mijn versie:
Man and woman talking about beer by Fiona de Lange on GoAnimate

En op basis van deze video maakte ik mijn video…

Lees ook:Wie is de échte bierschrijfster?
Lees ook:Bier in het juiste glas
Lees ook:Video beer en food pairing
Lees ook:24-09-’13: Ladies Masterclass Bierspijs
Lees ook:Snelle oplossing conflict Westbroek vs Bavaria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.