Exclusieve La Trappe Jubilaris bier gelanceerd

Gisteren, 20 augustus 2013, werd speciaal ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Dom Bernardus zijn eigen La Trappe jubileum bier gelanceerd. Op 20 augustus 1988 legde hij op 20-jarige leeftijd zijn kloostergeloften af. Dom, afgeleid van het Latijnse Dominus wat in het Nederlands ‘Heer’ betekent, is een aanspreektitel voor de overste in de traditie van de Trappisten. Al maandenlang werd in het diepste geheim de lancering van dit jubileumbier voorbereid om ervoor te zorgen dat het een verrassing zou blijven voor Dom Bernardus.

De favoriete bieren van de abt zijn de La Trappe Dubbel en La Trappe Isid’or. Met het beste van beide bieren is brouwingenieur Lodewijk Swinkels aan de slag gegaan met als resultaat een prachtig jubileumbier als eerbetoon aan de abt.

Verkrijgbaarheid
La Trappe Jubilaris heeft een karamelachtige smaak met een goede bitterheid en, ondanks “slechts” 6% alcohol, een volle stevige smaak. “Zoek God en leef!”, zou Dom Bernardus zeggen. Het bier is zowel in het Proeflokaal als in de Nederlandse horeca verkrijgbaar op tap en in 75cl flessen. Wil je het bier proeven, wees er snel bij, want op = op

Lees ook:Unieke La Trappe bieren ook verkrijgbaar in VS
Lees ook:La Trappe Isid’or blijft!
Lees ook:Primeur: eenmalige La Trappe Isid’or Oak Aged
Lees ook:Brouwerij Sint-Bernardus opent café in Tokio
Lees ook:Win La Trappe Quadrupel Oak Aged en een rondleiding!

3 reacties op “Exclusieve La Trappe Jubilaris bier gelanceerd

 1. André van Wingerden

  Deze ga ik halen. Ben erg benieuwd naar dit bier.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Vera Pol

  Wij kunnen trots zijn op onze enige Nederlandse trapistenbrouwerij die
  dit nieuwe bier uitbrengt. Ga hem morgen gelijk kopen en met smaak opdrinken!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Vera Pol

  Sorry, dat moet natuurlijk Trappistenbrouwerij zijn!!! En dat terwijl ik nog geen slok op heb.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.