Jupiler helpt Belgisch voetbalteam naar wereldkampioenschap

Het biermerk Jupiler brengt in België van eind augustus tot midden oktober 2013 bierblikjes op de markt met afbeeldingen van spelers van het Belgische voetbalteam de “Rode Duivels”. Jupiler wil op deze manier de Rode Duivels steunen in hun weg naar het wereldkampioenschap voetbal van 2014 in Brazilië.

In totaal is het mogelijk om 24 verschillende blikjes te verzamelen. Jupiler is al 22 jaar partner van de Rode Duivels en is dan ook in de wolken met deze actie. Nog nooit verleenden de trainer en alle spelers van het nationaal elftal hun medewerking aan een dergelijke actie. “Wij – Belgen, Jupiler, de Rode Duivels, de supporters – mogen trots zijn op iedere speler, op het hele team. En, met z’n allen samen, zijn we klaar voor het WK. Dat willen we benadrukken.”, aldus Jean-Jacques Velkeniers, Marketing Director van Jupiler.

Nederlandse alcoholwetgeving strenger
Een leuke actie zou je denken om ook in Nederland te houden met een biermerk. Eerdere speciale bierblikken van Bavaria voor PSV en Grolsch voor FC Twente hebben ook tot een enorm succes geleid. In Nederland is de wetgeving op het gebied van alcohol echter strenger dan in België. Zo mogen topsporters niet worden ingezet voor reclame en marketingdoeleinden van alcoholhoudende dranken.

Bron: Sportnext.be

Lees ook:Jupiler commercial voor Belgisch Elftal
Lees ook:Jupiler komt weer met Supportersshirt
Lees ook:WK-actie Jupiler bekend!
Lees ook:Jupiler focust verder op Nederlandse markt
Lees ook:Amstel verliest Ajax aan Jupiler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.