01-09-’13: Internationaal Speciaalbier Festival Apeldoorn

Aanstaande zondag 1 september vindt op het Markt plein in Apeldoorn van 12.00 tot 20.00 uur het jaarlijkse Internationaal Speciaalbier Festival plaats in Apeldoorn. Vorig jaar bezochten zo’n 15.000 bierliefhebber het festival dat gratis toegankelijk is.

Ruim 30 brouwerijen met gezamenlijk meer dan 100 bieren uit binnen- en buitenland worden gepresenteerd aan de bierfanaten. Onder het genot van één van de bieren kan je luisteren naar de vele optredens. Uiteraard kunnen de kinderen ook gewoon meekomen aangezien zij zich in het kinderdorp heerlijk kunnen uitleven. Voor een overzicht van alle aanwezige brouwerijen, klik hier.

Voor meer informatie kijk op: www.bierfestivalapeldoorn.nl

Lees ook:02-09-’12: Bierfestival Apeldoorn
Lees ook:05-09-’10: Internationaal Bierfestival Apeldoorn
Lees ook:14-08/15-08 Internationaal Streekbierenfestival
Lees ook:28-08-’11: Bierfestival Bier Anders met kleine brouwerijen!
Lees ook:22-01-’12: Winterbier Festival Gouda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.