Vandaag open dag bij Brouwerij Sint Servattumus

Ga je vandaag niet naar het Bierfestival Apeldoorn, dan is een andere leuke bierige activiteit voor vandaag wellicht de open dag bij Brouwerij Sint Servattumus in Schijndel. Van 13.00 tot  maar liefst 20.00 uur ben je van harte welkom op de Ericastraat in Schijndel.  

Obligatiehouders kunnen vandaag hun rente in de vorm van bier ophalen. Er zijn stands van collega-brouwers, er is eten en drinken en er is vermaak voor kinderen. De dag heeft ook een muzikale omlijsting van verschillende lokale muziekkanten. Voor meer informatie kijk op www.sintservattumus.nl

 

Lees ook:19-12-10: Noordelijk Kerst- en Winterbierfestival
Lees ook:12-10 t/m 14-10: De Bokkentocht van Wijk aan Zee
Lees ook:02-09-’12: Bierfestival Apeldoorn
Lees ook:Waarom bier veel leuker is dan wijn met Valentijn
Lees ook:Hoe begin je met bier-spijscombinaties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.