Duitse bierfeesten weer van start

De 180ste editie van het Duitse Oktoberfest is weer van start gegaan en duurt tot en met 6 oktober 2013. Burgemeester Christian Ude van München gaf gisteren het startschot en riep alle bezoekers op om met mate te drinken en geen wedstrijdjes te doen. De zes ’Munich’ brouwers die hun bier schenken zijn Augustiner, Hacker Pschorr, Hofbräu, Löwenbräu, Paulaner en Spaten.

De prijs van het bier dat wordt uitgeschonken in een ‘Mass’ (1 liter) kost dit jaar tussen de €8,30 en €8,60. De openingstijden zijn doordeweeks van 10.00 tot 22.30 uur en in de weekenden al vanaf 09.00 uur. Voor het programma klik hier.

Lees ook:Oktoberfest in München
Lees ook:Top tien Oktoberfest bieren
Lees ook:Bierprijs Oktoberfest bijna 9 euro
Lees ook:11-10 t/m 16-10-’13: Oktoberfeest Sittard
Lees ook:Brouwerij Paulaner gaat na 377 jaar verhuizen

Eén reactie op “Duitse bierfeesten weer van start

  1. joeri

    Ik snap eigenlijk niet wat er zo’n leuk aan is, Misschien de mooie vrouwen in klederdracht, maar de bieren in literse glazen slaat werkelijk nergens op. Je moet zo snel drinken, dat het bier niet warm wordt. daar wordt ik misselijk van. Van bier moet je kunnen genieten en niet 1,2,3 en weg is het bier. Je kunt beter naar een kleine ouderwetse kroeg in duitsland gaan, of in een brauheus eten en drinken. dat noem ik nu pas gemutlichkeit.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.