11-10 t/m 16-10-’13: Oktoberfeest Sittard

De kranten stonden er alweer vol van, van het Oktoberfeest in Sittard dat het grootste ‘Nederlandse Oktoberfest’ is. Van 11 tot en met 16 oktober 2013 wordt in Sittard de tweede carnaval gevierd, oftewel het Sittardse Oktoberfeest. Jaarlijks bezoeken tienduizenden mensen deze Nederlandse variant van de Duitse feesten. Nieuw dit jaar is dat in Sittard zelfs een winkel is gevestigd waar je je echte Oktoberfeest outfit kan halen.

Op vrijdag 11 oktober starten de festiviteiten om 19.30 uur. In de weekenden kan er doorgefeest worden tot 02.00 uur en doordeweeks tot 01.00 uur. Net als op de Duitse Oktoberfesten zijn er verschillende biertenten die naast bier ook een muzikaal programma hebben. Naast regionale Schlager helden geven o.a. ook T-Spoon en diverse DJ’s een show weg. Voor het programma klik hier. De bieren die geschonken worden zijn zowel uit Nederland als Duitsland.

Voor meer informatie kijk op www.oktoberfeestsittard.nl/

Lees ook:Oktoberfeest rukt op in Nederland
Lees ook:Brand introduceert nieuw bier
Lees ook:Oktoberfest in München
Lees ook:Schlager-muziek en Duitse bierpullen pakken Nederland in
Lees ook:Duitse bierfeesten weer van start

Eén reactie op “11-10 t/m 16-10-’13: Oktoberfeest Sittard

  1. Carnavalsgek

    Wauw, wat een evenement. Zes dagen achter elkaar feest. Sittard is het München van Nederland!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.