Bezoek de Trappistenfeesten op 5 en 6 oktober ’13

Wil je voor een schappelijke prijs alle trappistenbieren proeven dan is het verstandig om zaterdag 5 en/of zondag 6 oktober 2013 in je agenda te reserveren. Voor de 22ste keer vinden in de kapel van Chiro Hiro in Niel (St-Hubertusschool), Kerkstraat 15 in België de Trappistenfeesten plaats. Van alle acht de trappistenbrouwerijen zijn meerdere bieren uit hun assortiment te proeven.

Vorig jaar kon het eerste bier van de Trappistenbrouwerij in Oostenrijk, Gregorius, al geproefd worden. Dit jaar is ook Benno te degusteren. Verder staan de Achel Extra Blond, de Jubilaris van La Trappe en ook het Trappistenbier zonder ATP-logo van Mont des Cats op de proeflijst. En volgend jaar is opnieuw een primeur toe te voegen aan de bieren, namelijk het bier van de tweede trappistenbrouwerij in Nederland: Maria Toevlucht, Zundert trappistenbier dat in november dit jaar uitkomt.

Naast bieren zijn er ook andere trappistenproducten te proeven zoals kazen, koffie, koekjes en zelfs trappistenwijn. De deuren gaan om 14.00 uur open op zaterdag 5 oktober. Zondag de 6e kan je terecht van 14.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op de website www.trappistenfeesten.be

Lees ook:Trappistenbier Zundert ziet 30 november levenslicht
Lees ook:Start bouw Trappistenbrouwerij Abdij Maria Toevlucht dit najaar
Lees ook:Tweede Nederlandse Trappistenbrouwerij De Kievit opent haar deuren
Lees ook:Bouw gestart van tweede trappistenbrouwerij van Nederland
Lees ook:Het hek is van de dam met Trappistenbier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.