Vernieuwde Nederlandse bierkaart te koop

Vanaf de komende weken zal een tweede editie van de Nederlandse bierkaart in de verkoop gaan. Een initiatief van Frans Ruiter en Ron Rabouw van de Bierverbinding. In juli 2011 werd de eerste editie gelanceerd. Op de kaart vind je onder andere een overzicht van brouwerijen, speciaalbiercafés, biermusea en festivals. Ten opzichte van ruim twee jaar geleden zijn er 65 brouwerijen bijgekomen en staat de teller op het gedrukte A0-formaat  nu op 178.

Ook is de kaart uitgerust met de Engelse vertaling zodat buitenlandse bierliefhebbers ook alles begrijpen van de Nederlandse biercultuur. Op www.debierverbinding.nl/Bierkaart/ zal de nieuwe editie van de kaart straks te bestellen zijn. Naast online wordt de bierkaart gedistribueerd naar bierige locaties in Nederland zodat de biergenieter ook daar de kaart vanaf €7,50 kan aanschaffen.

Lees ook:Biercafés op Dé bierkaart van Nederland
Lees ook:Tweede editie Week van het Nederlandse Bier
Lees ook:07-07-’13: Biermatinee Oisterwijk
Lees ook:Overzicht van Nederlandse bieren
Lees ook:Bier en spijs dichter bij elkaar!

Eén reactie op “Vernieuwde Nederlandse bierkaart te koop

  1. Frans Ruiter

    Kleine correctie: De € 7,50 is indien de kaart opgestuurd wordt. Bij de Retail kost de kaart € 5,-. We hebben het nu wat druk, maar onze website wordt zo snel als mogelijk aangepast. De kaart kan overigens wel volgends de “oude” methode besteld worden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.