Opnieuw werkonderbreking medewerkers bierbrouwerij Grolsch

Voor de tweede maal hebben medewerkers van bierbrouwerij Grolsch het werk stilgelegd. In tegenstelling tot eerder deze week was de staking nu onverwachts en midden in de nacht om 03.00 uur, zo stelt FNV Bondgenoten. De werkonderbreking is een gevolg van vastgelopen cao onderhandelingen.

De medewerkers vinden het loonaanbod dat Grolsch deed van 0,75 procent te laag. Ook moest het personeel 3 Atv-dagen inleveren voor een variabele beloning van 1,25 procent. Volgens vakbondsbestuurder Erik de Vries heeft de directie niets meer van zich laten horen en lijkt het erop dat zij het conflict helemaal niet serieus nemen. Het strubbelingen lopen al sinds juni toen de onderhandelingen vastliepen.

Lees ook:Dreigend conflict bij Alken Maes
Lees ook:Opnieuw staking bij AB InBev
Lees ook:Staking bij AB InBev
Lees ook:Bierbrouwerij De Koningshoeven wint MVO-prijs
Lees ook:Grolsch pakt drinkend personeel hard aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.