Brewpub Van Moll Eindhoven geopend

De eerste Brewpub met de naam Van Moll in Eindhoven is nu officieel geopend. Gisterenavond om 20.00 uur gingen de deuren open voor publiek! Een jaar geleden ontstond het idee, en via crowdfunding is dit werkelijkheid geworden.

De cafélocatie aan de Keizersgracht geeft bierliefhebbers de gelegenheid om te genieten van bier dat beneden in de kleinschalige brouwerij wordt gebrouwen. Naast de eigen bieren, zes stuks, zijn ook zes tapbieren van andere kleine bierbrouwers te proeven. Bekijk onderstaande korte videoimpressie van de nieuwe aanwinst in Eindhoven.

 

Lees ook:Bokbierdag Zutphen trekt ruim 100.000 bezoekers
Lees ook:Nieuw bier of 1 april-grap
Lees ook:De Noord-Hollandse Bierbrouwerij van start
Lees ook:Wie wordt de eerste Eindhovense brouwerij?
Lees ook:Brouwerij JATTwerk nu echt klaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.