Jopen lanceert Gevelbier voor Stadsmuseum Haarlem

De Jopenkerk en Historisch Museum Haarlem nodigen iedereen uit om komend weekend van 25 tot en met 27 oktober het speciale Gevelbier te komen proeven in de Jopenkerk. Een glas blond Jopen Gevelbier kost 5 euro. De helft van de opbrengst gaat naar de actie ‘Stadsmuseum Haarlem bouwen we samen’

Stadsmuseum Haarlem
Het Historisch Museum Haarlem staat voor een nieuwe uitdaging in haar ruim twintigjarige bestaan. Ze krijgt tweemaal zoveel expositieruimte en de locatie zal van historisch museum een stadmuseum worden. Een onderdeel van het ontwikkelde plan is naast een winkel en educatieruimte ook een museumcafé. De ambitie is om samen met de Haarlemmers, jong en oud, de stadsgeschiedenis voor de toekomst te bewaren. Voor de realisatie is geld nodig. Door in de Jopenkerk een glas Gevelbier te drinken werk je dus mee aan het behoud van de Haarlemse geschiedenis.

Het Gevelbier is blond, bevat 7 procent alcohol en is licht fruitig en fris. Vanaf 25 oktober om 17.00 uur tot en met zondagavond 27 oktober 2013 is het Gevelbier te proeven.

Lees ook:Tentoonstelling Bierbrouwen in Haarlem
Lees ook:15-9-’13: Jopen Bierproeverij
Lees ook:Houtgelagerd bier van eigen bodem, kom het proeven in Haarlem
Lees ook:Bavariajurkje in Historisch Museum
Lees ook:20-06-’12: Bier en Chocolade Masterclass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.