Amerikaanse Trappistenbrouwerij Spencer krijgt exclusieve label

Vorige week kwam het nieuws op dit blog al naar buiten dat in de VS het eerste officieel erkende trappistenbier Spencer eraan zit te komen. Woordvoerder François de Harenne, van de Internationale Vereniging Trappist, die over het trappistenerfgoed waakt, bevestigt tegenover de Belgische krant De Tijd dat zij inderdaad het exclusieve label krijgen.  

Met de toevoeging van The Spencer Brewery zijn er wereldwijd negen erkende trappistenbrouwerijen. Binnenkort komt daar nummer tien in het Nederlandse Zundert bij. Bekijk het Spencer-label en meer achtergrondinformatie hier.

Lees ook:Eerste Amerikaanse trappistenbrouwerij een feit?
Lees ook:Start bouw Trappistenbrouwerij Abdij Maria Toevlucht dit najaar
Lees ook:Bouw gestart van tweede trappistenbrouwerij van Nederland
Lees ook:Censuur op een bieretiket
Lees ook:Bieren van Abdij van Engelszell officieel Trappist erkend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.