Houtgelagerd bier van eigen bodem, kom het proeven in Haarlem

Foto: Jopenkerk

Nog geen plannen voor de komende dagen? In Haarlem is van alles te beleven, want ook hier wordt de week van het Nederlandse bier volop gevierd. De Jopenkerk organiseert de komen de week  diverse proeverijen en lezingen die zelfs voor niet bierdrinkers erg leuk kunnen zijn.

Zo kun je vandaag alvast genieten van Hollandse houtgelagerde bieren tijdens de barrel-aged proeverij met bijpassende hapjes. Maar natuurlijk is er nog veel meer te beleven.

Geschiedenis, kruiden en bier komen op 4 juni samen in de Oost Indië proeverij. Haal je kennis van de VOC geschiedenis op en leer meer over kruiden en specerijen uit de Oost en de toepassingen ervan.

Op de website van de Jopenkerk vind je een volledig overzicht van de activiteiten. Heb je geen zin in een proeverij? Helemaal geen probleem, want in de Jopenkerk kun je natuurlijk ook gewoon genieten van een goed glas bier.

Ook na de week van het Nederlandse bier blijven de activiteiten gewoon doorgaan. Deze zomer ga ik daarom zeker een keertje langs, Want de masterclass oesters en bier wil ik zeker niet missen.

Lees ook:Gezegend met een goede smaak: Oesters met stoutbier
Lees ook:Paracetamol en bier
Lees ook:Een week lang bier van eigen bodem
Lees ook:Vier het Nederlandse bier
Lees ook:Bieractiviteiten 16 /17 mei: Week van het Nederlandse Bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.