Help de Grote Kerk, drink bier

Iedereen die de Grote Kerk in Breda een warm hart toedraagt heeft een goed excuus om de komende tijd flink aan het bier te gaan. Maar dan wel aan het Breda Bier. De brouwer, United Dutch Breweries, staat een deel van de opbrengst af aan het Grote Kerk steunfonds.

Na een tijdje van het toneel te zijn verdwenen is het Breda Bier is terug van weggeweest. Donderdag is de officiële herintroductie. Voor de Grote Kerk is het een uitkomst. Die probeert al drie jaar de eindjes aan elkaar te knopen zonder rijkssubsidie. Met de inkomsten van het bier kan -vooruitlopend op eventuele rijkssteun- in elk geval in september alvast worden begonnen met de renovatie van een deel van het dak. Dus  heb je plannen om naar het terras te gaan? of wil je thuis genieten van een koud biertje? Breda Bier wacht op je.

In 2007 werd ook Breda Bier gelanceerd voor de Grote Kerk. Dat leverde in vijf jaar 55.000 euro op.

Lees ook:Breda Bier nu ook over vele grenzen
Lees ook:Actie Breda Bier levert €10.000 op voor Grote Kerk
Lees ook:Retrotas bij nieuwe variant Breda Bier
Lees ook:Nog een paar dagen…..
Lees ook:18-09-10: BAV verzamelruilbeurs en etiketverkiezing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.