Heineken Mini, een gimmick waar ik niets van begrijp

Een miniflesje bier, ik begrijp er niets van. De Duvel Mini vond ik al uiterst merkwaardig. Maar waar Heineken vandaag mee gekomen is, slaat echt alles: de Heineken mini. Een mini bierflesje van 15 cl.

Op de website omschrijft de brouwer het zelf als:
Je favoriete bier in een klein groen flesje. Een snelle verfrissig, heerlijk koud tot de laatste druppel. De Heineken Mini is exclusief online verkrijgbaar bij Hoogvliet, in een 8-pack mini flesjes en kost €3,99.

Tsja, zitten we hier echt op te wachten? Een miniflesje dat net iets groter is dan je telefoon? Ik kan het mij niet voorstellen. Tot nu toe heb ik het nog niet gemist. Wanneer zou ik snakken naar zo’n klein groen flesje? Als ik in de trein zit, op het terras, op de fiets, na het sporten, in de bioscoop of is het speciaal ontworpen voor in de middagpauze? Ik vraag me  af wat er achter dit nieuwe product zit. Ik surf  in ieder geval niet direct naar de website om een miniflesje te bestellen. Jij wel?

Lees ook:Heineken lanceert nieuwe retourfles
Lees ook:Victoria Bitter: lekker en grappige commercial
Lees ook:Heineken nu in ‘t groen
Lees ook:Heineken heeft probleem met e-card?
Lees ook:Slachtoffer Heineken lanceert website

Eén reactie op “Heineken Mini, een gimmick waar ik niets van begrijp

  1. joeri

    Een mini duvel is voornamelijk bedoeld voor bij het eten. Dan is het makkelijk of een kleiner formaat te hebben. Is het bier eerder op en wordt dus niet zo snel warm. Dit is weer een arrogante marketingsstunt van Heiniken om de prijs van het bier naar boven te drijven. Pils moet niet in hele kleine flesjes zitten. Wat zwaardere speciaal bieren kan dat wel, deze zijn voornamelijk bedoelt voor bij het eten (uit eten)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.