Bierblog live!

Vanaf vandaag ga ik, Fiona de Lange, ja een vrouw!!, jullie live volledig op de hoogte houden van alles over bier, bierbrouwerijen, speciaalbieren, bierevenementen, nieuwe producten, bier & gezondheid, bierverkooppunten, cafés en festivals noem maar op! Bekijk ook de rubrieken!
Ik ben een bierliefhebber op en top en vond het meer dan de hoogste tijd om één platform te bieden waar alles over bier te vinden is. En met alles, bedoel ik ook alles. Dus niet alleen informatieverstrekking maar juist ook het DELEN van ervaringen vind ik belangrijk. Een blog voor en door bierliefhebbers. Daarnaast wil ik ook iedereen die niet van bier houdt overtuigen dat er altijd één biertje is dat je lekker vindt!
Ik nodig iedereen uit om mee te bloggen!

Lees ook:Bier is lekker of niet lekker
Lees ook:Weg met ‘biertje’
Lees ook:Biertje?
Lees ook:Sex verkoopt, alleen met bier?
Lees ook:Leuke SMARTphone-app voor de bierliefhebber

4 reacties op “Bierblog live!

 1. Edith Dourleijn

  Welkom hier Fiona, en wellicht kunnen we een keertje koken met bier?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fiona de Lange

  Dat lijkt me een heel goed idee!! Er zijn bijzonder veel recepten met bier.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Fiona de Lange

   Thanks! Het is supertof! Ik zit al een hele tijd in ‘t bier…. Is leuk dat je anderen er deelgenoot van kunt maken. Anders deed ik het natuurlijk niet ;-) . Bedankt voor plaatsing van een bericht op jouw site. Heb me ook direct toegevoegd bij de nieuwsbrief!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.