Paul Zonneveld nieuwe bockbier koning

De opvolger van Rudolph van Veen als ambassadeur van het bockbier is café-eigenaar Paul Zonneveld van Proeflokaal in den Uiver in Haarlem. Hij krijgt dit jaar de Herfstbockaal.

De Nederlandse Brouwers die de prijs toekent zegt dat Paul Zonneveld de prijs verdient vanwege zijn gastvrijheid, uitgebreide kennis van (bock)bier en enthousiasme in promotie van het bockbier. Op 3 oktober zal Zonneveld de prijs in ontvangst nemen tijdens de opening van het bockbierseizoen 2011 die in zijn kroeg in Haarlem plaatsvindt. Na de officiële opening is er een bockbierproeverij met de bieren van de aangesloten brouwerijen. Zes brouwmeesters zijn aanwezig om een toelichting te geven op de nieuwe bockbier oogst.

Bron: Misset Horeca

Lees ook:3 oktober 2011: aftrap Bockbierseizoen
Lees ook:PINT vervroegt start bockbierseizoen
Lees ook:Primeur bockbier op Texels Culinair 2011
Lees ook:Videoverslag uitreiking lekkerste bockbieren 2012
Lees ook:Cafés: doe meer met bockbier!

2 reacties op “Paul Zonneveld nieuwe bockbier koning

  1. Fred Schiphorst

    De Uiver en gastvrijheid? Nooit iets van gemerkt. Het café is dit jaar met een klap gedaald in de top 100 en dat is volkomen terecht. Een eigenaar die bij een zuur bier bij hoog en bij laag beweert dat het bier wel degelijk goed is (maar met minder koriander is gebrouwen) of ronduit vreemd reageert als je niet weet dat het café geen abt lid meer is en niets vermoedend om het bier van de maand vraagt is de titel “ambassadeur” niet waard wat mij betreft. Het blijft me verbazen hoe dit soort benoemingen tot stand komt. De klant wordt weinig gevraagd waarschijnlijk.

      /   Beantwoorden  / 
  2. FRED VAN DER WAL

    DE UIVER? IK KOM ER NOOIT MEER NA ER EEN PAAR KEER GEWEEST TE ZIJN EN EEN GOEIE OMZET GEGENEREERD WANT IK LUST WEL WAT MET MIJN GEZELSCHAP. VRAAGT MIJN DOCHTER ZATERDAG J.L. 12 NOV. 2011 OF DE TERRASVERWARMING AAN MAG OMDAT HET KOUD WASS BUITEN. KREEG ZE ME EEN GROTE BEK VAN DE EIGENAAR, DIE GEBOCHELDE KROMPOTER. WE ZIJN DIRECT OPGESTAPT NAAR DE WAAG EN DAARNA NAAAR FLORYN.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.