Start bockbierseizoen dichtbij

Voor Bierconsumentenvereniging PINT begint het bockbierseizoen vandaag en voor Nederlandse Brouwers start het zoals jaren geleden is afgesproken de eerste maandag van oktober, dit jaar dus 1 oktober 2012. Op dit blog is een grote discussie ontstaan over wanneer bockbier op de markt zou moeten komen. Nederlandse Brouwers heeft hierop onlangs officieel gereageerd. De start van het bockbierseizoen is in ieder geval dichtbij! Samen met de organisatie van de Nationale Bokbierdag hebben wij een korte enquête online gezet waarbij we benieuwd zijn naar jouw mening over bockbier. Klik hier, vul ‘m in een paar minuten in en maak kans op een herfstpakket. Er staan vragen in als welke smaak dient bockbier volgens jou te hebben? Wat wil je voor een glas bockbier uitgeven?

De komende weken ga ik bijzonder veel aandacht besteden aan de verschillende bockbier evenementen en verkrijgbare bockbieren. Er is namelijk echt voor ieder wat wils. Sinds de richtlijnen voor het brouwen van bockbier wat zijn losgelaten ontstaan veel verschillende varianten, en die zijn niet altijd zoet!

Waar hou jij van? Vul de enquête in op www.surveymonkey.com/s/bokbier.

Proost!

Lees ook:Poll: Start bockbierseizoen eerste maandag in oktober
Lees ook:PINT vervroegt start bockbierseizoen
Lees ook:Start bockbierseizoen 2010!
Lees ook:Bockbierseizoen officieel van start gegaan
Lees ook:19-10 t/m 21-10-’12: Utrechts Bockbierfestival

2 reacties op “Start bockbierseizoen dichtbij

 1. J0hn

  bijzondere poll. Lastig om op voorhand al te zeggen welke mijn favoriet is… Al sik bier drink is het geen (althans niet altijd) een smaakwedstrijd.
  Trouwens: bokbier seizoen is één woord…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Fred Schiphorst

  Bij dat we van Nederlandse Brouwers een opening mogen houden wanneer we willen. Goed dat ze samenwerking zoeken. Misschien kan een eerste stap zijn om de opening geen feestje voor wat genodigden te maken, maar iets voor de consumenten. Uiteindelijk was dat het mooiste van afgelopen vrijdag: het stond open voor iedereen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.