Weekendtip: Bockbierfestival Amsterdam

Dit weekend staat in het teken van het Bockbierfestival in Amsterdam. Vandaag, 26 oktober, tot en met aanstaande zondag 28 oktober kan voor de 35e keer een groot scala aan bockbieren worden geproefd in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Met jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers behoort het tot een van de grotere bockbierfestivals van ons land.

Om 17.00 uur gaan vandaag de deuren open en kunnen bierliefhebbers van circa 65 binnen- en buitenlandse brouwerijen de bockbieren proeven. Entree is €10,- en de consumptiemunten kosten €2,50. Hieronder de openingstijden voor dit weekend:
vrijdag 17:00-23:00 uur
zaterdag 12:00-23:00 uur
zondag 12:00-19:00 uur

Aanstaande zondag worden bovendien de winnaars bekendgemaakt van de wedstrijd van het Beste Bockbier. Het gaat hier niet zozeer om de lekkerste smaak, deze wedstrijd vond vorige week plaats, maar meer of het bier technisch goed gebrouwen is. Voor meer informatie kijk op www.pint.nl/festivals/35e-pint-bockbierfestival.aspx

Lees ook:Beste en lekkerste bockbier wedstrijden in aantocht
Lees ook:Welk bier is het Beste bockbier van Nederland?
Lees ook:PINT Bokbierfestival vandaag van start!
Lees ook:Beste Bockbieren van Nederland bekend!
Lees ook:19-10-’13: Lekkerste Bockbier van Nederland 2013

Eén reactie op “Weekendtip: Bockbierfestival Amsterdam

  1. Bart Schellekens

    Gisterenavond met mijn bierclub een blindproeverij gehad. Voor de tweede keer op rij, kwam unaniem de Budelsbock er als grote winnaar uit!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.