Corona Extra: ook in de winter

Een Corona Extra is natuurlijk bij uitstek een biertje voor in de zomer. Citroentje erin en lekker fris. Ja bij heet weer. Een goede combinatie is ook een Corona bij pittig voedsel. Lekker verfrissend en niet te zwaar. Ooit was het nog een zeldzaam biertje. Nu is het verkrijgbaar in 150 landen. Het bier is voor het eerst gebrouwen in 1925 in Cerveceria Modelo in Mexico-Stad. Deze brouwerij brouwt nu 10 bieren waarvan Jawel een light versie van de Corona. Zitten 30% minder calorien in. Het bier heeft 4,6% alcohol en drinkt makkelijk weg. Mocht je besluiten om een heerlijk hammetje te maken in de oven, natuurlijk echt een herfst en wintergerecht. Dan past een Corona biertje hier goed bij. Dit bier is de nummer 1 van Mexico, heet meest verkochte export-bier van Mexico en nummer 4 van de wereld!

Lees ook:‘Light’ bier: nieuwe trend?
Lees ook:Strijd om laagste caloriebier begonnen
Lees ook:De light biermarkt in US heeft ‘t moeilijk
Lees ook:Warsteiner Premium Verum
Lees ook:Floreffe Tripel: fris en makkelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.