Duitsland introduceert bierglas voor fijnproevers

In het land waar biertappen tot een kunst is verheven en waar tijdens de oktoberfesten de pullen niet aan te slepen gaan, is nu ook een extreem klein bierglas verkrijgbaar in het cafe. Fijnproevers die zich niet meteen lazarus willen drinken, kunnen vanaf 2015 bier nippen uit een bierglaasje van 0,15 liter.

In het land van de geliefde bierfeesten zal naast de nieuwe maat ook nog de gebruikelijke drie├źndertiger en halve liter geschonken worden. De Duitse horecamensen zijn vrij sceptisch over de invoering van het nieuwe glaasje. Dat blijkt uit een rondvraag van de horecavereniging (DEHOGA).

Lees ook:6-6-’10: Nijmeegse Bierfeesten
Lees ook:Vrouwen kunnen maat houden met bier
Lees ook:Nieuwe bottelarij Brouwerij Halve Maan
Lees ook:Bierpullen op Oktoberfest nooit vol
Lees ook:Bieractie top drie week 29

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.