Even voorstellen…

Er is op deze bierblog reeds een bericht van mij via Fiona geplaatst en een bericht onder mijn eigen naam. Aangezien Fiona me heeft gevraagd zo eens per week een bericht te plaatsen, is het ook wel handig mij even voor te stellen.

↑↑↑ dit ben ik ↑↑↑

Mijn naam is Frans Ruiter en ik ben geen onbekende in de bierwereld. Ik ben sinds 2001 voorzitter van PINT Regio Noord Holland en met het gehele bestuur organiseren wij jaarlijks diverse activiteiten, waaronder het Noordhollands Bierfestival in Alkmaar, het Meibockfestival in Amsterdam, bierdiners in Alkmaar en Amsterdam, excursies naar brouwerijen, de Rondreizende Festivalbus naar elk jaar een ander festival en bierproefavonden verspreid over Noord-Holland. Het eerste wat op stapel staat is een busreis op 13 november a.s. naar Het Weekend der Belgische Bieren in Hasselt!

Daarnaast ben ik samen met Ron Rabouw (voorzitter van PINT Regio Zuid-Holland) eigenaar van De Bierverbinding, een organisatie die speciaalbier op diverse manieren meer in de markt wil profileren. Deze samenwerking zijn we in het voorjaar aangegaan en hebben we officieel op 1 juli jl. beklonken. Momenteel zijn we bezig bieren met een uitgesproken smaak uit te zoeken ten behoeve van een bierkaart voor een restaurant.

In de stukjes die ik voor mijn rekening neem schrijf ik objectieve informatie of geef ik mijn persoonlijke mening. Dat betekent dat die wel gelijk kán lopen met mijn mening als PINT- of De Bierverbinding-persoon, maar alleen persoonlijk op mij teruggekoppeld kan worden.  En ja, ik weet het! De foto is niet recent en de baard mag je weg denken. Maar het gaat toch om het innelijk .

Ik hoop dat iedereen veel leesplezier heeft met mijn bijdrage, en hierop ook reageert. Doch wees hier redelijk in; het blijft koude tekst zonder warme intonatie!

Lees ook:18-06-’11: Bierdiner in Alkmaar
Lees ook:Bier.blog.nl genomineerd voor PINT bierprijzen
Lees ook:16-10-2010: Gala bierdiner
Lees ook:21-04-2013: Meibockfestival in Amsterdam
Lees ook:12 juni 2010: ALV PINT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.