Bewijs is geleverd, bier maakt echt creatiever!

Even geen inspiratie? Neem een biertje en de rest komt vanzelf

Dat bier drinken niet alleen lekker en leuk is, dat wisten we al. Maar nu is ook wetenschappelijk bewezen dat bier je creativieit een flinke boost kan geven.

Heb je even geen inspiratie? Of willen de woorden maar niet komen? Neem dan gerust een biertje. Volgens de onderzoekers van de universiteit van Illinois in Chigaco wordt je van twee biertjes een stuk losser. En dat komt weer ten goede aan het creatieve

De onderzoekers zijn tot deze conclusie gekomen nadat ze 40 jonge mannen wat hersenkrakers gaven. De deelnemers met een bloedalcoholgehalte van minder dan 0,08% presteerden opvallend beter op hun creatieve tests dan de nuchtere deelenemers. De onderzoekers stelden vast dat een creatieve piek bereikt wordt wanneer een persoon een BAC-waarde van 0,075% heeft.
Problem Solver.

De Deense brouwer Rocket Brewing liet dit goede nieuws niet liggen en kwam met een speciaalbier op de markt: problem Solver. Zoals de naam al zegt, dit bier kan al je creatieve problemen oplossen. Via een meetlat aan de achterkant op de fles kun je zien hoeveel bier je moet drinken voordat je aan je piek zit. Er alleen een maar, het bier is momenteel helaas alleen nog maar verkrijgbaar in Copenhagen

Lees ook:Biervoorraad Carlsberg raakt op
Lees ook:Het perfecte receptiebier is…
Lees ook:Deense brouwer Carlsberg verbetert resultaten
Lees ook:Bellevaux black: een pittig biertje
Lees ook:Sex verkoopt, alleen met bier?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.