Laatste kans: WIN het boek

Het kan nog steeds. Doe mee met de prijsvraag om het boek ‘Bier op het Menu’ te winnen van Ben Vinken. De vraag is niet moeilijk. Maak een mooie combinatie met eten en bier of geef aan wat jij een lekker hapje vindt in combinatie met bier en je kunt het boek winnen! Heb je vandaag bijvoorbeeld een heerlijk witbier of trappist gedronken en hier een  combinatie met eten of een hapje bij gehad? Laat het weten en ding mee naar het mooie boek!  Klik hier voor meer informatie en een link naar de prijsvraag! Je hebt nog tot en met morgenochtend!

Eerst meer weten over dit bijzondere kookboek vol lekkere combinaties van bier en gerechten. Ik had hierover in februari al iets geschreven, klik hier en voor een extra review op koken.blog.nl klik hier.

boek: Bier op het menu – Ben VinkenLannooisbn: 9789020985412- te koop bij bruna

Lees ook:WIN het kookboek ‘Bier op het Menu’
Lees ook:En de winnaar is….
Lees ook:50 Bier en Kaas Combinaties
Lees ook:Bier- en kaascombinatie 2
Lees ook:Het WK-hapje bij bier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.